Συχνές ερωτήσεις - απορίες για τα Παιδικά Φωτιστικά

1) Τι είδους φωτιστικό να διαλέξω για το παιδικό δωμάτιο?

Το ενδιαφέρον των γονιών για την επιλογή του κατάλληλου παιδικόυ φωτιστικού είναι μεγάλο και ποικίλη ανάλογα με την ηλικία του παιδιού:

  • Βρεφικές ηλικίες: Μπορείτε να καλωσορίσετε το μωρό σας σε ένα δωμάτιο με απαλά χρώματα και σχέδια κατάλληλα για τα πρώτα του χρόνια. Γενικό ή επιμέρους φως είναι συνήθως τα ζητούμενα στη συγκεκριμένη ηλικία. Επιπλέον παιδικά φωτιστικά που μένουν αναμμένα όλη νύκτα, ώστε να προσδίδουν σιγουριά και ασφάλεια είναι ειδικά χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψη.
  • Παιδικός φωτισμός. Δυνατότητα γενικού φωτισμού για όλες τις δραστηριότητες των παιδιών τόσο στο διάβασμα όσο και στο παιχνίδι. Η συλλογή συμπληρώνετε με επιτραπέζια παιδικά φωτιστικά κατάλληλα για φωτισμό στο γραφείο ή δίπλα στο κρεβάτι για όλες τις νυκτερινές δραστηριότητες. Τα αγόρια θα προτιμούσαν ένα «περιπετειώδες» δωμάτιο με πειρατές ή αυτοκίνητα. Τα μικρά κορίτσια θα ήθελαν να μεγαλώνουν σε μια πιο ήπια ατμόσφαιρα, που να περιβάλλεται από νεράιδες, λουλούδια ή από τις πριγκίπισσες στα αγαπημένα τους παραμύθια.

2) Το παιδικό φωτιστικό που θα τοποθετηθεί επαρκεί για γενικό φωτισμό?

Ναι όλα τα παιδικά φωτιστικά που προσφέρουμε, παρέχουν ικανό γενικό φωτισμό σε όλο το δωμάτιο και όλες τις δραστηριότητες των παιδικών. Διαθέτουμε φωτιστικά οροφής τόσο κρεμαστά με καλώδιο, όσο και τρίφωτα, πλαφονίερες ή απλίκες για χαμηλότερες οροφές.

3) Ασφάλεια και παιδιά

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των παιδιών. Έτσι όλα μας τα παδικά φωτιστικά είναι συμμορφωμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για ασφαλή παιδικά φωτιστικά.

4) Θέλω εκτός από γενικό φωτισμό και περιφερειακό αλλά και νυκτός

Προσφέρουμε μεγάλη συλλογή από περιφερειακά παιδικά φωτιστικά κομοδίνου, νυκτός και απλίκες που λειτουργούν με ρεύμα ή μπαταρία ανάλογα με την χρήση ή την που επιθυμούμε.

5) Μπορώ να συμπληρώσω την διακόσμηση του δωματίου?

Φυσικά, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων διακόσμησης σε αυτοκόλλητα βινυλίου, διακοσμητικά τοίχου, υψομετρητές, φωσφορίζοντα στο σκοτάδι αυτοκόλλητα και πολλά άλλα.

6) Είναι δύσκολη η τοποθέτηση των παιδικών φωτιστικών οροφής?

Όχι, σε όλες της περιπτώσεις όλα τα παιδικά φωτιστικά μας τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα με ασφάλεια και σιγουριά. Στα φωτιστικά οροφής απαιτείτε εγκατάσταση από εξιδεικευμένο τεχνικό για την μέγιστη ασφάλεια.

6) Από τι υλικά είναι φτιαγμένα τα παιδικά φωτιστικά?

Ο μεγαλύτερος αριθμός των παιδικών φωτιστικών μας είναι φτιαγμένα από ειδικό άκαυστο πολυπροπυλένιο (τύπος πλαστικού) τρομερά ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και το παιχνίδι των παιδιών. Διαθέτουμε επίσης φωτιστικά οροφής ή απλίκες τοίχου από χονδρό κρύσταλλο.

7) Πόσο ανθεκτικά είναι τα παιδικά παιδικά φωτιστικά? Είναι καλά συσκευασμένα?

Όλα τα παιδικά φωτιστικά μας είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο και τις δραστηριότητες των παιδιών. Είναι συσκευασμένα με κατάλληλο τρόπο ώστε φθάνοντας στον τελικό προορισμό τους να είναι πραγματικά ”του κουτιού”.