Επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια

Κατόπιν Παραγγελίας
19093
-36%
Επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια

38.00

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 59.00
Επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια, ιδανικό για να κάνετε όλες τις εργασίες στο σπίτι, το εξοχικό ακόμα και το γραφείο, η επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια είναι ό,τι έλειπε από την εργαλειοθήκη σας! Τι να πει κανείς για αυτή την...
+

Επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια, ιδανικό για να κάνετε όλες τις εργασίες στο σπίτι, το εξοχικό ακόμα και το γραφείο, η επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια είναι ό,τι έλειπε από την εργαλειοθήκη σας!

  • Τι να πει κανείς για αυτή την εργαλειοθήκη;; Μία πλήρης επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια με 2 λαβές - καστάνια και 41 ανταλλακτικά εξαρτήματα που καλύπτουν όλη τη γκάμα!
  • Από μια πρίζα που «έφυγε» από τη θέση της μέχρι τις πιο δύσκολες επισκευές του σπιτιού… όλα θα περνάνε από τα δικά σας χέρια… Γιατί να ξοδεύετε μια περιουσία σε εξειδικευμένους τεχνικούς όταν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας;
  • Τα 2 βασικά εξαρτήματα είναι οι 2 εργονομικές λαβές, μία μικρότερη και μία μεγαλύτερη της οποίας η βάση μπορεί να λυγίσει έως 180o για να φτάνετε και στα πιο δύσκολα σημεία!
  • Σταυροκατσάβιδα, καρυδοκατσάβιδα, με τετράγωνη κεφαλή ή τύπου αστέρι, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, το μόνο σίγουρο είναι πως η επαγγελματική κασετίνα με 43 μαγνητικά εργαλεία και καστάνια θα τις καλύψει πλήρως!
  • Διαστάσεις: 20.3 x 12 x 4.7 εκατοστά

Όσοι είδαν τo ίδιο προϊόν με εσένα, είδαν επίσης τα παρακάτω

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στην ίδια κατηγορία