Τρόποι Αποστολής

Εδώ δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις!

Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα Παιδικά Φωτιστικά & Αυτοκόλλητα ανεξαρτήτως ποσού ή ποσότητας! Και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 99 ευρώ & για δέματα έως 5 κιλά σε περίπτωση που το δέμα ειναι ελαφρύ άλλα ογκώδες τότε ισχύει η ογκομετρική χρέωση.

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια! Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω της «Courier ΕLTA»  με την υπηρεσία «Πόρτα-Πόρτα» στον χώρο σας. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων τα οποία παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες σε νησιά & δυσπρόσιτες περιοχές και 1-3 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αποστολή της παραγγελίας σας την επόμενη ημέρα!

Για παραγγελιές εντός Ελλάδας και προϊόντα σε απόθεμα, εάν παραλάβουμε την παραγγελία σας πριν από τις 09:00 π.μ εργάσιμης ημέρας (Δευτέρα-Παρασκευή), τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί αυθημερόν και θα την παραλάβετε εσείς την επόμενη εργάσιμη ημέρα (σε μικρές δυσπρόσιτες περιοχές όπως κωμοπόλεις ή/και χωριά απομακρυσμένα η αποστολή μπορεί να χρειαστεί παραπάνω από μια ήμερα 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες).*
Για παράδειγμα, οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 09:00 τη Δευτέρα, αποστέλλονται την Τρίτη, ενώ οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 09:00 τη Δευτέρα, αποστέλλονται την Τετάρτη.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 09:00 την Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή, αποστέλλονται την Τρίτη.
*Για την αποστολή των προϊόντων σε Πελοπόννησο, Ήπειρο, σε νησιά και σε μικρές πόλεις και χωριά χρειάζονται 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό.

Οι τρόποι αποστολής της ledstar.gr είναι οι εξής:

1) Αποστολή με Courier - ταχυμεταφορές με χρήση των υπηρεσιών των ταχυμεταφορών Courier ΕΛΤΑ με την υπηρεσία «Πόρτα-Πόρτα» (Παράδοση στον χώρο σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).

Έξοδα αποστολής ELTA Courier (ιδανική για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και χωρίς πρόσθετη χρέωση στις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές)

  • Τα έξοδα αποστολή για όλα τα παιδικά φωτιστικά & αυτοκόλλητα ειναι εντελώς δωρεάν για τα υπόλοιπα προϊόντα στην σελίδα μας ισχύουν οι παρακατω τιμές.
  • Τα έξοδα αποστολής ξεκινάνε από 3,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) για όλη την Ελλάδα για δέματα έως δυο (2) κιλά.
  • Κόστος αντικαταβολής 1.90 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
  • Πακέτα μεγάλου όγκου και βάρους αποστέλλονται κατόπιν συμφωνίας.
  • Για αποστολές άνω των δυο(2) κιλών υπάρχει επιπλέον κόστος 1,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον κιλό. 
  • Tο τελικό κοστολόγιο των μεταφορικών για δέματα άνω των (2 κιλών) διαμορφώνεται ανάλογα με της αγορές σας. 

Αποστολές προϊόντων στην Κύπρο ΔΕΝ γίνονται προ το παρον.

2) Παραλαβή από το κατάστημα(Κατόπιν παραγγελίας online ή τηλεφωνικά) αφού έχει προηγηθεί παραγγελία και κατόπιν συνεννόησης και έλεγχου διαθεσιμότητας του προϊόντος. Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος (Εργάσιμες ημέρες και ώρες) : Δευτ - Παρα 09:00 - 18:00 & Σάββατο 09:00 - 15.00 .ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή.

3) Με μεταφορική εταιρία  κατόπιν συνεννόησης για δέματα μεγάλου όγκου η βάρους, επικοινωνηστε μαζί μας για το κόστος,χρόνο παραδοσης κτλ.   

Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συσκευασία σας πχ χτυπημένη, ανοιγμένη κτλ μην το παραλάβετε από τον διανομέα και καλέστε στο τηλέφωνο 2311-299-000 να μας ενημερώσετε, όλα τα δέματα φεύγουν από εμάς σε άριστη κατάσταση. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.