Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, με τους εξής τρόπους:

1. Με παραγγελία μεσώ της ιστοσελίδας https://www.ledstar.gr - . Για πελάτες χονδρικής καλέστε στο 2311-299-000

  • Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες .
  • Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό 'καλάθι αγορών' σας.
  • Στην συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα που σας ζητάει να κάνετε η φόρμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .
  • Με αυτό τον τρόπο θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.
  • Ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από 1 – 3 εργάσιμες για προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα ανάλογα με την χρονική περίοδο και το φόρτο του τμήματος αποστολών - εταιρείας ταχυμεταφορών.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

2. Με παραγγελία μέσω Fax στο 2311-245-000 όλο το 24ωρο.

3. Με παραγγελία μέσω e-mail στο orders @ledstar.gr όλο το 24ωρο .

4. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2311-299-000 εργάσιμες ημέρες 09:00 - 18:00 και Σάββατο 09:00 - 15:00. Λόγω πιθανού μεγάλου φόρτου στο τηλεφωνικό μας κέντρο προτείνουμε να χρησιμοποιείτε (για ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση) επί τον πλείστον και κυρίως τους προηγούμενος τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι τιμές για παραγγελία μέσω διαδικτύου είναι χαμηλότερες από όλους τους άλλους τρόπους παραγγελίας. Προσοχή, πάντα να προηγείται επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα για παραλαβή.

5. Mε παραγγελία από κοντά στο κατάστημα, πριν περάσετε καλέστε μας πρώτα ώστε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα. Προσοχή καθώς οι τιμές για παράδοση σε κατάστημα σε κάποια προϊόντα ίσως να είναι αυξημένη σε σχέση με με παράδοση στο χώρο σας και με παραγγελία μέσω διαδικτύου. (καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται). Επίσης οι πελάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα τηλεφωνικά για να πραγματοποιηθεί συνεννόηση για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας τους.