Τρόποι Πληρωμής

Στην Ledstar.gr μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας! Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με 4 διαφορετικούς τρόπους:

1. Πληρωμή Με Αντικαταβολή μετρητοίς: δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, με κόστος 1.90€.

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Περισσότερες λεπτομέρειες για το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής εδώ: Τρόποι Αποστολής 

2. Πληρωμή Paypal ή με κάρτα Visa/MasterCard/American Express μεσώ της: PayPal Θεωρείται ο πλέον ασφαλέστερος & ευκολότερος τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο, πληρώνετε χωρίς να κάνετε γνωστά τα στοιχεία της κάρτας σας ή του τραπεζικού λογαριασμού σας.

Προτού κάνετε την ηλεκτρονική σας πληρωμή, παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το κατάστημα προκειμένου να επιβεβαιώσετε την άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών.(www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του Paypal. Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο Paypal που θα σας ρωτάει Choose a way to pay - Διαλέξτε τρόπο πληρωμής. Στο σημείο αυτό επιλέγετε Don't have a PayPal account? και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος του λογαριασμού PayPal να προσκομίσει την ταυτότητά του.

3. Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της ledstar.gr . Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο Απαραίτητα να αναγράψετε ως αιτιολογία: το ονοματεπώνυμο που δώσατε την παραγγελία. Προαιρετικά μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο orders[a]ledstar.gr Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 2311-299-000 ή μέσω fax στο: 2311-245-000 . Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail, στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

Σημείωση: Σε περίπτωση πραγματοποίησης εισερχόμενου εμβάσματος (κατάθεση από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα εκτός από Πειραιώς) που δεν όλα αναλάβατε τα έξοδα μεταφοράς, χρεώνεστε με επιπλέον 4€ στο τελικό ποσό πληρωμής.

Προτού κάνετε την κατάθεση σας, παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το κατάστημα προκειμένου να επιβεβαιώσετε την άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος. 

Οι λογαριασμος στον οποίο μπορείτε να καταθέτετε είναι:

  • Τράπεζα Πειραιώς - Αριθμός Λογ/μου: 6580-128462-676  & Όνομα Δικαιούχου: ΚΟΑΣΙΔΗΣ ΑΝΑ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο orders[a]ledstar.gr Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2311-299-000 ή μέσω fax στο: 2311-245-000.

Προσοχή! η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση από άλλη Τράπεζα εκτός Πειραιώς, τα έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, Με πληρωμή με πιστωτική κάρτα, Paypal και τραπεζική μεταφορά ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής και χρεώνεται μόνο με το κόστος της απλής μεταφοράς που ξεκινάει από 2,90 € μαζί με Φ.Π.Α.

4. Πληρωμή με μετρητά και παραλαβή από το κατάστημα: Πραγματοποιείτε την παραγγελία μέσω του site ή τηλεφωνικά και στη συνέχεια επικοινωνείτε μαζί μας για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας.

Ερχόμενοι στο στο κατάστημα! Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα. (ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ).